Så er vi klar til at tage af sted på 4750km Hard Kok tur fra Berlin

Vi kørte ned gennem MZ byen, forbi den gamle fabrik og skulle så holde en lille pause ved et meget kendt "Biker sted" Wolkensteiner Zughotel, der mødes hele tiden mange motorcykler, planen var vi skulle benytte Schnell Imbis men nej, de satte sig til rette ved restauranten... og det er ikke Schnell...

Nå, de blev da færdig og vi fortsatte gennem Tjekkiet, og underlig nok så lykkedes det os at tanke 2 gange anden gang tankede vi også et par Tjekkiske øl i køletasken til at nyde på værelset, når vi engang kom frem til Østrig

Nu blev vi så ikke færdige med den planlagte rute for den dag, så næste dag mødte vi så dette skilt, og gæt.. jo det var netop den 13. september, på grund af for mange pauser havde vi ikke nået færgen inden den blev taget ud af drift. Så det var tilbage samme vej som vi var kommet... så blev turens færgefart aflyst.

Så havde jeg lært det... de næste dage holdt vi kun når vi skulle tanke, så trekant-toast og vand blev vores frokost.. vi var nu efterhånden 500km bagefter planen.

Jeg har været over Gross Glockner mange gange, men denne gang var nok en af dem hvor seneriet var pænest og ja, der blev tid til at nyde udsigten, vi havde nu næsten indhentet de manglende kilometer. 

På dette fordæk kan man ikke se at da vi forlod Berlin var der over 1,5 mm mønster. Så nu kunne vi se frem til yderligere pause, nu skal der skiftes dæk. Så efter en lille omvej efterlod vi de 2 uheldige hos en dækmand og vi andre kørte dagens rute færdig og mødte så de 2 senere på dagen, da havde de taget en "shortcut" og var gået glip af nogle rigtig fine sving og pas.

 

Så er planen for årets Hardkoktur færdig, for de der går og venter med at tilmelde sig, kan jeg oplyse at du ikke behøver at tage med på hele turen, jeg har valgt at tage de 10 fedeste pas i Østrig/ Italien først, så håber jeg at Gross Glockner er åbent i år.
Du kan, hvis du ikke kan bruge en hel uge på MC tur, springe fra onsdag, og køre hjem fra Østrig alene.

2010

  • Jens Kokholm, Holstebro
  • Ib Max Møller, Fredriksberg
  • Per Chrisensen, Ikast
  • Søren Kajhøj, Silkeborg
  • Nils Mathiassen, Kalundborg
  • Tage Gejl, Vinderup
  • Verner Sørensen, Holstebro

Hardkok ruter 2010

HK_10_Samlet_8.gdb

 

Klik på billedet for større.