Hard Kok 2011

Toscana 2011.

Turen starter fra Berlin den 11. september kl. 08.00.

Hvorfor Toscana

Jeg har for turen 2011, valgt Toscana for at veksle lidt mellem Alperne og andre områder og så kunne jeg godt tænke mig at gense de flotte græsbeklædte bakker, med de mange lange sving og ikke mindst de varme aftener. Intet er så godt som at sidde på en fortorvs cafe og nyde en kold "vand".
Toscana er kendt for de mange forskellige smag "Giro del Gusti" omkring smagen.. Måske tager vi til Viaregio og tager en dukkert og hvis vi har råd og vi kan få plads overnatter der og nyder alle de fine restauranter der ligger der som perler på en snor langs den lange sandstrand.

Lille beskrivelse af årets tur!

Vi starter fra Berlin søndag morgen og kører via Tjekkiet til Østrig hvor vi overnatter første nat. Mandag fortsætter vi så til Toscana og de følgende dage kører vi rundt ad små snoede veje. Lørdag aften tager vi så Auto Zug fra München kl 22.25. Søndag morgen er vi så i Hamborg.
Prisen for Auto Zug er Kr. 1100,-.

Hardkok.. en anderledes måde at tage på motorcykeltur.

På Hardkok turen er der planlagt en rute, ikke andet, jeg har været flere af stederne før, så jeg ved nogenlunde hvordan forholdene er.

Selve ruterne som jeg har lavet og som kommer op på hjemmesiden er vejledende hvilket vil sige at det ikke er sikkert jeg kører efter den rute du kan downloade, jeg vælger den rute der er bedst i forhold til vejret og tidspunktet på dagen.

 

Læs dette først!

Det du skal gøre op med dig selv, før du tilmelder dig er:

Magter du at sidde i sadlen mindst 12 timer dagligt ?

Gider du køre selv når det regner ?

Gider du køre uden anden pause end benzin påfyldning ?

Er du til friske overhalinger og kørsel mellem rækkerne ?

Kan du leve med at vi kører forkert ind i mellem og må vende om ?

Vil du gerne være blandt de max 8-10 deltagere ???

Tilmelding

Har du stadig lyst til at deltage kan du tilmelde dig på mail jens@koktours.dk eller sende mig en SMS på 24252524.. så vender jeg tilbage..

Deltagerliste!

Jens Kokholm, Holstebro

Bent Conrad, Holstebro

Ib Max Møller, Fredriksberg

Tage Gejl, Vinderup

Per Christensen, Ikast

Ole Timmermann, Herning