Pinseturen

Hvornår: Fra onsdag før pinse til tirsdag efter pinse

Pris: Det koster fra Kr. 3.800,- pr. person i dobbelt værelse

Hvad: Du får 6 overnatninger med halvpension

Tilmelding: Du kan tilmelde dig turen på mail jens@koktours.dk eller telefon 24252524

Hvor: Turen går til Morbach i Tyskland med opstart fra Holstebro eller Rødekro.

Du kan rundt på hjemmesiden læse flere detaljer, og har du spørgsmål eller andre ønsker er du velkommen til at ringe til mig.

 

Svingerklubben 2010

Her kan du se billeder fra turen 2015

https://www.facebook.com/groups/118688678204043/

Klik på billedet eller se flere foto fra de tidligere år i Galleri.

 

Som de foregående år, bliver det Morbach jeg har valgt som start og mål for de ture jeg har planlagt til pinseturen.

Morbach ligger mellem Rhinen, Mosel og Sahr floderne og fra Morbach er der rig lejlighed til at planlægge smukke køreture. Både langs floderne og rundt i de meget smukke byer og borge langs floderne. Området er et udpræget vinområde men er også kendt for miner hvor de smukke Rhinsten kommer fra.

 

 Landhaus Am Kirschbaum., Har jeg fundet i et gammelt "Das Motorrad" hvor der var en beskrivelse af en efterårstur langs floderne, og tro mig jeg blev ikke skuffet, Hotellet lever op til selv de højeste krav til god mad og fine værelser. 

 

Så gør det jo heller ikke noget at det er billigt og størrelsen passer fint til det antal som er maksimalt for en tur som denne.

 

Der er begrænset plads på Hotellet, så det vil være rigtig fint hvis du allerede nu, finder ud af om du vil dele en lejlighed med et andet par. Vi kan være 60 personer på Hotellet, hvis vi er 4 i hver lejlighed. Der er 8 lejligheder, 9 dobbelt værelser, 2 enkelt værelser og  4 dobbelt værelser i huset ved siden af Hotellet. Da vi er interesseret i at så mange som muligt kommer med, vil de der vil dele lejlighed komme i første række. Så er du sikker på du gerne vil med så find et andet par du kan dele med.

 

Klik her. Så kan du se andre muligheder, hvis du ikke har en at dele værelse med.

 

 

Kender I et andet par der skal med?  Gør I ikke det, vil jeg forbeholde mig ret til eventuelt at sætte jer sammen, med et andet par, i de lejligheder der er. I vil naturligvis have et soverum for jer selv, men må dele toilet og bad med det andet par. 
Hvis du er single eller konen ikke gider at køre motorcykel, Vil jeg forbeholde mig ret til at sætte dig sammen med en eller flere og du vil kunne risikere at dele dobbelt seng med en anden, da der ikke er mere end to enkelt værelser.
Vil du overnatte på enkelt værelse er der på et andet pensionat, der er tilknyttet hotellet, have mulighed for det, men da det ligger et stykke fra hotellet hvor vi bor, vil det være forbundet med, at du skal køre de ca. 3 km der dertil. Det kan dog arrangeres, at du kan blive kørt at værten på hotellet.

 

 

Turen derned

Vi møder som vanligt på Shell tanken på Konetvej i Rødekro, hvor der er bestilt kaffe og rundstykker til os, og efter vi har udvekslet diverse historier, kører vi ad hovedveje og måske et lille stykke på motorvej, til vores madpakkested, hvor vi indtager madpakken og holder et lille pause. Efter pausen fortsætter vi til vores første overnatning, hvor det bliver i år kan du se hvis du klikker ind på turen for dette år, der vil være en lille kaffepause indlagt
De der foretrækker motorvejen, kan så tage den og de der hellere vil køre køre på hovedveje kan følge mig. Man er naturligvis også velkommen til at køre helt selv.
Vi forventer at ankomme til vores hotel kl. ca. 17.00, hvor vi, efter at vi har fået nøglerne til værelset og en velfortjent velkomst øl, indtager vores aftensmad.
Aftenen er fælles hygge og måske kommer vi tidlig i seng, Efter morgenmaden fortsætter vi turen med indlagt middagspause - kaffepause til Morbach, det meste af turen kører vi på hovedveje og med en hastighed, så de fleste kan følge med, dog uden at kede sig.

 

Selve ruten derned vil senere dukke på på siden, så du kan importere den i din Garmin GPS.

 

Hygge i haven efter dagens køretur

Tilmelding

Du kan kun tilmelde dig på mail jens@koktours.dk eller SMS på 24252524.

Ved tilmelding bedes du oplyse det mobilnummer jeg kan få fat på dig på.


Jeg formoder at alle der tilmelder sig, tilmelder sig til hele ture. Hvilket vil sige, en overnatning på vejen ned til Morbach fire overnatninger på Am Kirschbaum og en overnatning hjem.
Ønsker du ikke overnatte ned og hjem, eller en af vejene bedes dette oplyses ved tilmelding.
Det vil være fint hvis du ved tilmelding oplyser og du kan dele værelse med en anden.

Jeg vil forbeholde mig ret til at sætte de der ikke selv har valgt en at dele værelse med, sammen med en anden.

 

 

 

Hvilken service kan man forvente på turen?

Hvis du vil, kan du følges med mig, jeg kan dog ikke holde øje med om du er med, Det vil være en god ide at du aftaler med en eller to af de andre deltagere at i holder øje med hinanden, ellers er det helt op til dig selv at holde øje med hvornår vi kører, ligesom jeg forventer, at bliver du væk fra gruppen, at du selv kan finde ned til de hoteller, jeg har valgt for turen.
Jeg har altid min mobil sluttet til min hjelm, så jeg for det meste kan tale i telefon medens jeg kører, det kan dog forekomme at telefonen ikke bliver besvaret, hvis jeg af en eller anden grund ikke hører dit opkald. Jeg vil dog så snart jeg ser du har haft ringet, ringe tilbage og sende en SMS og forventer du så ringer tilbage igen.

 

Klik på ikonet til høje.

 

Kiik

Har du ikke været med før kan du her læse Niels Brian Rasmussen's tur fra 2006.

 

Her kan du læse et indlæg fra Mogens Lind om Ejgil's tur med gruppen.

 

Du kan se Landhaus am kirschbaum's Facebook side ved at klikke på F logo.

Detaljer 2013
Klik her