DK Skilte med logo

DK skilt

Kunne du tænke dig et eller flere DK skilte til din motorcykel med Logo kan du bestille det her.

Eget design

Det eneste du skal gøre er at sende mig en mail med teksten og den skrifttype du vil have skal være under DK. Jeg har 500 forskellige fonte, dog er det ikke alle skrifttyper der er velegnede til at skære ud med en skæreplotter. Du kan på www.free-fonts.dk se navne på forskellige skrifttyper.

Pris

Pris for DK skilt i en farve kr. 30,- pr. stk. i flere farver kr. 50,-  forsendelse Kr. 5,50. Skiltene laves kun mod forud betaling.

Farver

DK skiltene bliver skåret ud på en skæreplotter og jeg kan skære ud i mange forskellige farver, men kun en farve af gangen, så hvis du vil have DK med hvidt og dit navn med rødt, så koster det ekstra. Hvis intet andet er bestilt laver jeg det i hvidt. Det er det der ses bedst på en sort bagskærm.

Hvordan

Du kan sende mig en mail på jens@koktours.dk

Andre logo'er

Har du andre ønsker kan jeg med min skæreplotter lave andre logoer, web adresser og lign. som ses på foto. Pris på andre logo'er er alt efter hvor meget det fylder og hvor lang tid det tager at pille op. Du er altid velkommen til at sende mig en mail og spørge om pris... Jeg har de fleste motorcykel logo'er liggende.