Pinsen 2018

 

Pinseturen 2018 er fra 16. maj til 22 maj.

 

Pinseturen er som bekendt inkl. 6 overnatninger på 3 forskellige hoteller og i 2018 vil det koste Kr. 3.200,- at deltage pr. person i dobbelt værelse og Kr. 3.800,- for hele turen i enkelt værelse, der er kun to enkeltværelser på hotellet i Morbach men der er flere lejligheder, hvor du kan bo i soveværelset eller i stuen, vælger du at have dit eget soverum, betragtes det som enkeltværelse, altså deler du en lejlighed med en anden betragtes det som enkeltværelse.  

 

Turen derned

Vi kører fra Holstebro kl. 06.00 til Kometvej, Rødekro, hvor der er rundstykke og kaffe til de der kommer derned.

Jeg regner med, at vi har hilst pænt på hinanden og snakket af ved 8.30 tiden, så vi er klar til at køre kl. 8.30.

Vi kører med rotations-systemet fast for- og bag-kører, Jeg har altid min telefon koblet til min hjelm, så hvis du er kørt forkert, eller der er sket et eller andet, kan du altid ringe til mig. (+4524252524)

Af hensyn til bestilling af rundstykker, vil jeg gerne have tilbagemelding om, hvor mange der vil have et rundstykker, så vær venlig at oplyse om du/I vil have.

Jeg betaler for rundstykket og kaffen, så når du kommer til Kometvej, Circle K, siger du bare, at du skal have rundstykke, så afregner jeg inden vi kører videre, som jeg plejer.

Da vi er mange, vil jeg gerne, hvis du enten vil skrive en mail eller sende en SMS 24252524 med bestilling af rundstykke - ellers husker jeg det ikke.


Rya og jeg tager en madpakke med til den første dag, hvor vi spiser den vides ikke - det kommer an på, hvor vi er ved 12 tiden...

 

 

Vi har besøgt hotellet før, ikke alle værelser er i hovedbygningen.

 

På vejen hjem skal vi bo på et hotel vi ofte har benyttet.

Her er værelser og maden i top og så er der en lille kro i kælderen.

Ja og byen er også et besøg værd.

 Klik her for at se hotellet

Her er adresserne på et par steder, som de der ikke magter, at flytte ruterne over på deres GPS, kan bruge.

1. stop Kometvej Rødekro

2. stop Shell, Lindenstrasse 253, 25524 Itzehoe

3. stop Glückstadt Elbfähre

4. stop Hotel Exquisit, In Den Bärenkämpen 2, 32425 Minden,

5. stop Vi tanker i Minden inden vi forlader byen, om man så vil tanke inden man kører til hotellet eller næste morgen er op til hver enkelt. Jeg kører kl. 09.00 til Shell på B61 og tanker.

6. stop Aral Olpe, der spiser vi i nærheden af på Burger King evt...

7. stop lige på den anden side Rhinen, der skal vi have kaffen, inden vi kører til Landhaus Am Kirschbaum, Am Kirschbaum 55, 54497 Morbach.