Turen 2014 vil blive ændret så "fridagen"/ "svingerturen" bliver flyttet til søndag.

Lørdag vil vi så lave en tur til Cochem hvor der på torvet er samlet veteranbiler og meget andet at se på. Samt vi vil besøge Reichsburg hvor der er rundvisning.

 

Pinseturen 2014 starter onsdag 4. juni til 10 juni, det vil for flere være en dag mindre, der skal spørges fri, da grundlovsdag 5. juni, for mange er en fridag allerede.

 

Udsigt fra Reichsburg

 

Program 2014:

Onsdag 4. juni: Vi mødes på Shell, Kometvej, Rødekro kl. 8.00 hvor der vil være forudbestilte rundstykker og kaffe. ca. 8.30 kører vi mod første overnatning, turen vil være ca. 500km. Ruten og navnet på hoteller kommer senere.

Torsdag 5. juni: Efter morgenkaffen fortsætter vi de sidste kilometer til  Landhaus am Kirschbaum, Morbach.

 

Fredag 6. juni: Vi kører en lille tur i området finder et lille listigt sted af indtage vores frokost og eftermiddags kaffe. Har man selv lyst til at køre til et af de mange seværdigheder er man naturligvis altid selv herre over hvilke arrangementer man ønsker at deltage i.

 

 

Lørdag 7. juni: Tur til Cohem torvet er fyldt med veteran biler, der vil også være mulighed for at få shoppet lidt, der er marked. Der vil også være mulighed for rundvisning på Reichsburg et af de pæneste slotte langs Mosel.

 

http://www.burg-cochem.de

Klik på link hvis du vil se mere info om borgen.

 

Søndag 8. juni: Svingertur de der har lyst kan tage med på en tur rundt i landskabet, turen vil blive kørt i frisk tempo, der vil indgå et par strække ben og foto pauser. Jeg regner med at vi tager pigerne bagpå den første stykke af vejen og sætter dem af i Rüdesheim og støder til dem igen til eftermiddagskaffe tid.

 

Mandag 9. juni: Så er det tid til at vende næsen hjem, vi kører ca. 500km nordpå til det sidste hotel på turen. Vi vil være på hotellet i god tid, så vi kan få set lidt af byen og få os en gåtur før vi spiser aftensmaden.

Tirsdag 10. juni: Vi kører de sidste km hjem.

Så er ruterne ned og hjem klar til download.

Her er så endelig ruten fredag

MapSource 

BaceCamp